Haberler

  • 05 Ekim 2012

SİVASSPOR, HAFTADA BİR GÜN ÜNİVERSİTEMİZDE ÇALIŞACAK

Sivasspor haftada bir gün antrenmanlarını Üniversitemiz Cumhuriyet Stadyum'unda yapacak.

Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK) ilişkileri arttırmak ve kulübe destek olma konusunda söz veren Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor'un haftada bir gün antrenmanını Üniversitemiz Cumhuriyet Stadyumunda yapacaklarını belirtti.

 

Ligde hafta sonu oynayacakları Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanda, futbolcuların yaptığı düz koşunun ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale maçla devam etti.

 

Antrenmanda açıklama yapan Teknik Direktör Çalımbay, Bursaspor maçının önemine dikkati çekerek, "Bursaspor maçının anlamı Beşiktaş maçından daha da büyük. Bursapor maçını kazandığımızda Beşiktaş maçının önemi daha da çok artıyor. Bütün amacımız Beşiktaş maçında oynadığımızın daha üstüne çıkıp, iyi bir oyun oynayıp, galibiyetle kapatmak. Ama zor bir maç olduğunu biliyoruz. Bursaspor takımı hakikaten iyi bir takım. Ne olursa olsun, eksikleri de olsa iyi bir takım. Bizim de eksiklerimiz var. Zor bir maç olacak. Bunun da farkındayız. İnşallah taraftar desteğimizle, kendi sahamızdaki avantajımızla kazanacağız" diye konuştu.

 

Takımdaki sakat futbolcularla ilgili de açıklama yapan Çalımbay, "Aatif'in durumu kritik. O, büyük bir ihtimalle oynamayabilir. Doğa, zaten oynayamıyor. Bednar'dan zaten şu anda hiç faydalanamıyoruz. Kalecilerimiz sakat. İki kalecimizin sakatlığı var. Onun dışında bir problemimiz yok" dedi.

 

Antrenmanı, CÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil, Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Hayati Öztürk, akademisyenler ve öğrenciler ilgiyle izledi.

05

Ekim

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B