Haberler

  • 04 Ekim 2012

ÇALIMBAY, CÜSK'ÜN YEMEĞİNE KATILDI

 

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK) tarafından verilen akşam yemeğine katıldı.

 

Üniversitemiz Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Ali Erkul, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile yardımcıları, Cüsk Başkanı Doç. Dr. Hayati Öztürk, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil ve CÜSK'te forma giyen futbolcular katıldı.

 

Yemekte konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık, yemeğe katıldığı için Çalımbay ve yardımcılarına teşekkür ederek, "Sivasspor bizim gururumuz. Üniversitemizde de onları görmekten ağırlamaktan mutlu olduk. Bir şehrin gelişmesinde sportif, kültürel, ekonomik faaliyetler ön plandadır ama Sivasspor şehrimizin markası haline geldi. Hepimizin gururlandığı, başımızı dik gezdirdiği günleri unutmadık ve hala da devam ediyorlar. Bizlere yaşattıkları güzellikler için kendilerine teşekkür ediyorum. Başarılarının artarak devam etmesini bekliyor, Süper Lig'de kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

 

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay, üniversitede  olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek,  "Biz her sene bu takımın geleneksel yemeğine katılıyoruz. Ben rektörümüze, yeni başkanımıza ve takımımıza başarılar diliyorum. İlk aldıkları galibiyetten ötürü de kutluyorum. İyi başladılar bu şekilde de devam ederler. Sivasspor olarak bizde kendilerine maddi manevi her konuda destek olma konusunda başkanımıza sözü veriyorum" şeklinde konuştu.

 

Beşiktaş karşısında çok iyi bir galibiyet aldıklarını fakat önemli olanın iyi bir istikrar yakalamak olduğunu dile getiren Çalımbay, "Beşiktaş maçı iyi bir galibiyetti. Hem çok iyi oynayıp mücadele ettiğimiz, maçın başından sonuna kadar mücadele ettiğimiz, son 15 dakika biraz zorlandığımız ve orada da kalecimiz ve defansımızın mükemmel mücadelesinden dolayı iyi bir galibiyetle ayrıldık. Bu sadece bir galibiyet, önemli olan bence bunun istikrarını devam ettirmek. Bu hafta çok kritik bir maçımız var Bursaspor maçı. Bursa maçı Beşiktaş maçından daha zor olacak. Çünkü iki kat daha fazla mücadele etmemiz lazım kendi sahamızda. Bir de Bursa maçının diğer önemi de, Bursa maçını çok iyi bitirebilirsek Beşiktaş maçının anlamı daha da büyük olacak" ifadelerini kullandı.

 

CÜSK Başkanı Doç Dr. Hayati Öztürk ise hedeflerinin tüm branşlarda başarılı bir şekilde müsabakalara girmek olduğunu ancak bu yıl yalnızca futbolda mücadele edeceklerini dile getirerek, "Yeni bir ekip oluşturduk ve ilk maçta da galibiyet elde etmek güzel. Gençlerimize güveniyoruz bu sezon iddialıyız. Gelecek yıl ise tüm branşlarda mücadele edeceğiz" dedi. Program sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık, Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay ve yardımcılarına desteklerinden ötürü plaket takdim etti.

 

04

Ekim

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B