Haberler

  • 01 Ekim 2012

ZİYARETLER SÜRÜYOR

 Rektörümüz  Prof. Dr. Faruk Kocacık'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Çedaş İl Müdürü Fatih Durmuş ile Yıldızeli Kaymakam'ı Hakan Yavuz Erdoğan,  Rektör Kocacık'ı makamında ziyaret etti. Rektörümüz Kocacık ilk olarak Çedaş İl Müdürü Fatih Durmuş'u ağırladı.

Çedaş İl Müdürü Durmuş, Rektörümüz Kocacık'a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kocacık, Kurumlarımız ile Üniversitemiz arasında ortak projeler yaparak hayata geçireceğiz. Bu konuda sizlerden de gerekli desteği bekliyoruz" dedi.

Rektörümüz Kocacık, daha sonraYıldızeli Kaymakam'ı Hakan Yavuz Erdoğan'ı makamında kabul etti.

Yıldızeli Kaymakam'ı Hakan Yavuz Erdoğan, Rektörümüz Kocacık ve yönetimini tebrik ederek, ilçedeki üniversite ve beklentileri hakkında bilgi verdi. Rektörümüz Kocacık, tüm ilçelerde ki meslek yüksek okullarını ziyaret etmeye önem verdiklerini dile getirerek, "Her fırsatta bir okulumuzu ziyaret ederek varsa sıkıntı ve sorunları yerinde gözlemliyoruz. Yıldızeli'ndeki Meslek Yüksek Okulumuzu da en kısa sürede ziyaret edeceğiz. Bu manada sizlerden de gerektiği takdirde destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

01

Ekim

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B