• 28 Eylül 2012

Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Rektör Kocacık'ı Ziyaret Etti

Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal, dernek yöneticileri ile birlikte Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Şehit ailelerini ve yakınlarını Rektör Kocacıkla tanıştıran Başkan Hızal, Rektör Kocacık ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Cumhuriyet Üniversitesinin çok büyük bir camia olduğunu belirten Hızal, Rektör Kocacık'ın kutsal bir görev üstlendiğini belirtti. Başkan Hızal, üniversitelerin yetişmiş insan gücü açısından önemine değinerek bu konuda öğretim üyelerine büyük görevlerin düştüğünü ifade etti.

Rektör Kocacık yaşanan terör olaylarını kınayarak şehit ve gazi ailelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şehitlerimize rahmet ve ailelerine sabır diledi. Rektör Kocacık, insanların duygu birliği ile olumsuzlukların aşılabileceğini ve engellerin ortadan kaldırılabileceğini dile getirdi. Başkan Hızal Rektör Kocacık'a günün anısına Türk Bayrağı rozeti hediye etti.

Eylül