Haberler

  • 28 Eylül 2012

Vali Kemelek Rektör Kocacık'ı Ziyaret Etti

Vali Zübeyir Kemelek Üniversitemize gelerek Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'a iadeyi ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Başsavcı Hasan Aydın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Okay Bulut, Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu ve  rektör danışmanları da hazır bulundu. Vali Kemelek, Üniversitemizde yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında  Kocacık'tan bilgi aldı. Cumhuriyet Üniversitesi'nin Sivas için öneminden bahseden Vali Kemelek, Rektör Kocacık ve ekibini tebrik ederek  çalışmalarında başarılar diledi.  Rektör Kocacık ise Vali Kemelek'e ziyaretinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.

Uygulama ve Araştırma Hastanesine Ziyaret

Vali Kemelek, Başsavcı Aydın, Rektör Kocacık ve beraberindekiler daha sonra Üniversitemiz hastanesine geçerek Başhekim Prof. Dr. Ferhan Candan'ı ziyaret ederek hastane ile  ilgili bilgi aldı.

Hasta Ziyareti  Yaptı

Vali Kemelek Başhekimlik ziyaretinin ardından geçtiğimiz günlerde düzenlenen âşıklar programına gelerek trafik kazası geçiren Âşık  Nihat Sönmez'in sağlık durumuyla ilgili Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Hayati Öztürk'ten bilgi aldı. Âşık Sönmez'in ailesiyle bir süre görüşen Vali Kemelek ve beraberindekiler  geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Vali Kemelek, Başsavcı Aydın ve Rektör Kocacık ardından Ortopedi bölümünde yatan  Akıncılar ilçesi Kavak Köyü Muhtarı Mehmet Bulut’u da  ziyaret etti ve doktorlardan son durumu hakkında bilgi aldı. Hastayla bir süre görüşen Vali Kemelek, Muhtar Bulut'a geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

28

Eylül

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B