• 25 Eylül 2012

ASİDEF Yönetimi Rektör Kocacık'ı Ziyaret Etti

Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu Başkanı Erol Yanar yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yanar ve üyeler Rektör Kocacık'ı ve yönetimini tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 'Başkentte Sivas Günleri'ne Üniversitenin verdiği destekten dolayı Prof. Kocacık'a teşekkür eden Başkan Yanar, Cumhuriyet Üniversitesi ile işbirliğinin önemine değindi. Ardından Rektör Prof. Kocacık'a ‘Başkentte Sivas Günleri’ için ASİDEF adına hazırlanan tablodan hediye etti.

Prof. Dr. Kocacık ise Başkan Yanar ve yönetime teşekkür ederek, Sivas'ın tanıtımı için gerekli desteği vereceklerini belirtti. Ankara'da düzenlenen tanıtım günleri programının verimli geçtiğini söyleyen Rektör Kocacık, Başkan Yanar ve ASİDEF yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti. Rektör Kocacık ayrıca günün anısına Başkan Yanar'a plaket takdim etti.

Eylül