• 08 Nisan 2010

Üniversitemiz Rektörü ve Yönetimi, Emniyet Müdürü A. Kemal Seyhan’ı Makamında Ziyaret Etti.

Polis  Haftasının 165.  Kuruluş   Yıldönümü   Kutlamaları  çerçevesinde,  üniversitemiz   Rektörü  Prof.Dr. İlyas  Dökmetaş,  Yardımcıları  Prof.Dr. Hasan  Elden, Prof. Dr. Meftuni   Yekeler, Prof.Dr. Ömer  Cevit  ve  Üniversitemiz   Vakfı   Genel   Sekreteri   Prof. Dr.  M.  Zahir   Bakıcı,   Emniyet   Müdürü  A.  Kemal   Seyhan’ı   makamında  ziyaret  etti.  Ziyarette   Rektörümüz   Prof. Dr. İlyas   Dökmetaş,  gönül rahatlığıyla   evlerimizde    uyuyorsak   emniyet  güçlerinin   sayesinde  olduğunu  belirtti. Üniversitemizdeki  huzurun  sağlanmasında,  büyük   katkılarının  olduğunu   ifade   eden  Rektör  Dökmetaş, Polis   haftasının  165.  Yıldönümünü   kutlayarak,  Emniyet   Müdürlüğü  Şeref   defterini    imzaladı.   Ziyaret   sonrasında ,  Emniyet   Müdürü   M.  Kemal   Seyhan   tarafından   rektörümüz  Dökmetaş’a   şilt   takdim  edildi.