• 17 Ağustos 2012

Zara Sanayici iş Adamları Derneği Yönetimi Rektör Kocacık'ı Makamında Ziyaret Etti

Dernek Başkanı Fethi Aras, Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Binası ve ilçede kız ve erkek öğrenci yurtlarını yaptıran İş Adamı Veysel Dursun,  Rektör Kocacık'ı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin  Yılmaz ve Dernek  Genel Sekreteri Mehmet Bağca'nın da  katıldığı ziyarette  Dernek Başkanı Aras ve İş  Adamı Dursun, Rektör Kocacık ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi. Yüksekokul binasının genel durumu hakkında  Prof. Dr. Faruk Kocacık'a bilgi veren Başkan Aras  ve İş Adamı Dursun, Yüksekokulumuzun yakında teslim edileceğini ifade etti. Rektör Kocacık ise Dernek Başkanı Aras ve İş Adamı Dursun'a ziyaret ve katkılarından dolayı teşekkür ederek Yüksekokul binamızla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Ağustos