• 15 Ağustos 2012

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Vali Yardımcısı Ayhan ve Hafik Kaymakamı Demiryürek Rektör Kocacık'ı Ziyaret Etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Salih Ayhan  Hafik Kaymakamı  Cemal Demiryürek'le birlikte Rektör Kocacık'ı makamında ziyaret etti. Vali Yardımcısı Ayhan, Rektör Kocacık ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Ayhan, Rektör Kocacık'ın öğrencisi olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade ederek Prof. Dr. Kocacık ile birlikte Sivas ve Üniversite iş birliği çerçevesinde güzel çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Kaymakam Demiryürek de Rektör Kocacık'ı tebrik ederek, görevin hayırlı olması temennisinde bulundu.  Rektör Kocacık ise öğrencisi olan Genel Sekreter Ayhan'a ve Kaymakam Demiryürek'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Üniversitemizi hep birlikte daha iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Ağustos