• 14 Ağustos 2012

Vali Ali Kolat, Rektör Kocacık'a Veda Etti

Valiler kararnamesiyle Kırıkkale Valiliğine atanan Vali Ali Kolat,  Rektör Kocacık'a  veda ziyaretinde bulunarak,  yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette Rektör Yardımcılarımız  Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Nevzat Yaşar Âşıkoğlu'da  hazır bulundu.  Vali Kolat konuşmasında Üniversitemize geçmiş dönemde emeği geçen herkese teşekkür etti ve  Prof. Dr. Kocacık'a    "Bu bayrağı şimdi siz teslim aldınız. Valilik olarak Üniversite ile yakın çalışmalarımız oldu. Üniversitenin halkla, şehirle iç içe olması konusunda da  birlikte hareket ettik. Belli bir mesafe aldığımız kanaatindeyim. İnşallah sizlerde bu kaynaşmayı arttırırsınız. İnanıyorum ki yeni gelen Valimizle birlikte hizmetlerinize devam edeceksiniz. Size başarılar  diliyor ve  Üniversitemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi. Rektör Kocacık ise Vali  Kolat'a dilekleri ve nezaketinden dolayı  teşekkür ederek "Buradan ayrılmanıza hepimiz çok üzülüyoruz.  Sizinle çalışmak bizi onurlu ve mutlu edecekti, ama devlet hizmetinin yeri olmaz. Gideceğiniz yerde de en az buradaki kadar sevileceğinizi özleneceğinizi biliyoruz. Üniversitemize gerçekten destekler verdiniz. Bu bir hizmetin devamlılığıdır. Üniversitemize hizmet edenlere müteşekkiriz. Üniversitemizi bulunduğu noktadan daha üst noktalara getirmek bizim için en önemli görev.  Bunu yaparken siz ve yeni gelen Valimizle, kurum müdürlerinin iş birliğine ihtiyacımız var. " şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Vali Ali Kolat'la bir süre görüşen Rektör Kocacık, Vali Ali Kolat'a gümüş kalem hediye etti.

Ağustos