• 14 Ağustos 2012

Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü Makamında Ziyaret Etti

Prof. Dr. Kocacık, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Erkul ve Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'da bulundu. Rektör  Kocacık ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Ürgüp, “Yeni dönemde Üniversitemizle birlikte umarım güzel projelere imza atarız. Size yeni görevinizde başarılar diliyorum. Her türlü konuda sizlere katkı vermeye hazırız” dedi. Başkan Ürgüp, şehir ve kurumların karşılıklı iletişim ve yardımlaşma içerisinde olması gerekiyor. Üniversite şehrimiz için çok önemli çünkü Sivas’ın kültür, sanat ve ekonomisine çok ciddi katkılar sağlıyor. İnşallah el birliğiyle şehrimize güzel şeyler yaparız. Ayrıca yeni rektör yardımcılarımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum dedi. Rektör Kocacık ise “Sayın başkanımıza güzel düşünceleri ve dilekleri için teşekkür ederim. Bizimde dileğimiz sayın başkanın düşüncesi gibi, kurumlar arası iş birliğini arttırarak geliştirmek. Bu sayede umuyorum hem üniversitemize, hem şehrimize güzel hizmetler sunacağız. Her şeyin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Ağustos