Haberler

  • 09 Ağustos 2012

Sivas Milletvekili Nursuna Memecan, Rektör Prof. Kocacık'ı Ziyaret Etti

Sivas Milletvekili Nursuna Memecan Üniversitemize gelerek Rektör Kocacık'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Başhekim Prof. Dr. Ferhan Candan ve rektör danışmanları da  eşlik etti. Vekil Memecan ziyarette Prof. Dr. Kocacık ile bir süre görüşerek Üniversitemiz hakkında fikir alışverişinde bulundu. Üniversitemizle ilgili kapsamlı bilgi alan Milletvekili Memecan Üniversitemizi gezerek ihtiyaç ve eksikleri de yerinde tespit etti.

 

Milletvekili Memecan'ın inceleme gezisinin ilk durağı Uygulama Oteli oldu. Otelin kullanım alanının genişletilmesi ve aktifleştirilmesi değerlendirildi. Heyet ardından öğrenci yemekhanesine geçerek,  yemekhane, lokanta, depo, gibi kısımları inceledi ve ihtiyaçlar konusunda yerinde tespitlerde bulundu.

 

Kampüsümüzü gezerek ihtiyaç ve talepleri dinleyen Vekil Memecan buradan sırasıyla Merkezi Kütüphane, İlahiyat ve Mühendislik Fakültelerini gezdi. Fakülte yetkililerinden bilgi alan Milletvekili Memecan ve Rektör Kocacık, Üniversitemize yeni ve depreme dayanıklı binaların kazandırılması için çalışma başlatacaklarını söylediler. Merkezi Kütüphaneyle ilgili tespitlerde de bulunan Rektör Kocacık, Vekil Memecan'a planlamalarında Kütüphanenin gece geç saatlere kadar açık tutularak, öğrencilere yönelik çay makinelerinin koyulması ve kantin hizmetinin verilmesi olduğunu söyledi. Ardından Sivas Meslek Yüksekokulunda laboratuar ve teknik donanım incelenerek bilgiler alındı.

 

Milletvekili Memecan, buradan Hastanemize geçerek göreve başlayan başhekim Prof. Dr. Ferhan Candan 'ı makamında ziyaret etti. Hastane ile ilgili eksiklikleri ve yapılması planlanan projeleri dile getiren Başhekim Candan, ihtiyaç ve projeler ile ilgili Vekil Memecan'ın desteğini istedi. Ardından hastanede yatan hastaları odalarında ziyaret eden Vekil Memecan, Onkoloji Servisini de gezerek hastalarla görüştü. Milletvekili Nursuna Memecan ziyaretinin ardından, yerinde yapılan inceleme ve tespitlerin Üniversitemiz ve Sivas adına verimli olacağını hatırlatarak, memnuniyetini dile getirdi ve ardından Üniversitemizden ayrıldı.

 

Fotoğraflar için tıklayınız

https://plus.google.com/photos/117863656274281011026/albums/5774959910662392753?authkey=COzR4bOTsLywoAE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

09

Ağustos

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B