• 07 Ağustos 2012

Rektörümüz Prof. Kocacık ve Yönetimi Vali Kolat'ı Ziyaret Etti

6 Ağustos 2012 tarihi itibariyle Rektörlük görevine başlayan Rektör Kocacık ve yeni yönetimimize yoğun bir şekilde ziyaretler devam ediyor. Prof. Kocacık ve yönetimi Kırıkkale Valiliğine atanan Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'da hazır bulundu. Vali Kolat'la bir süre sohbet eden  Prof. Dr. Kocacık kutsal bir görev yapacaklarını belirterek, “İlimize ve üniversitemize hizmet edecek olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Üniversitemizi daha yukarılara taşımak için herkesle ve her kesimle birlikte hareket edeceğiz ve en iyi olan ortak kararı vereceğiz. Görev süremiz içerisinde sizlerinde desteğiyle üniversitemize katkı sunacağız” dedi. Vali Kolat ise Rektör Kocacık ve yönetimine hayırlı olması temennisinde bulunarak, yeni görev ve hizmetlerinde başarılar diledi. “Üniversitemiz gerçektende 35 bin öğrencisiyle büyük bir camia ve büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Sizde bu sorumluluğun altından kalkabilecek bir kapasiteye sahipsiniz. İnşallah Sivas’a güzel çalışmalarınız, katkılarınız olacak ve anılacaksınız. Hizmetlerinizde ve yeni görevinizde ekibinize ve size başarılar diliyorum” dedi.

Ağustos