• 08 Ağustos 2012

Milletvekili Bilgin ve Ak Parti Sivas İl Teşkilatı, Rektörümüz Prof. Faruk Kocacık'ı Makamında Ziyaret Ettiler.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz Rektörümüz  Kocacık'ı makamında ziyaret ederek yeni görev için başarı dileklerinde bulundular. Prof. Dr. Kocacık'a yeni görevinin  hayırlı  olmasını dileyen  Milletvekili Hilmi Bilgin:  "Cumhuriyet Üniversitesi şehrimiz için önemli. Bir şehrin kalkınması üniversitesiz düşünülemez. Bu kapsamda bizler, sizlerle birlikte hem şehrimizi hem de üniversitemizi büyütmek, geliştirmek için Cumhuriyet'in şehrine 100. yılına yakışır şehir ve üniversite yapabilmek için el birliği ile çalışacağız. İnşallah ekibinizle beraber hem şehrimizi, hem üniversitemizi kalkındırmak için el birliğiyle çalışacağız" dedi. Rektör Kocacık ise ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Hilmi Bilgin,  Ak Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek birlikte Üniversitemizi daha üst seviyelere hak ettiği yerine taşıyacaklarını ifade etti. Milletvekili Bilgin ve beraberindekiler ardından Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Erkul ve Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı  olması temennisinde  bulundular.

Ağustos

2012