• 03 Ağustos 2012

Üniversitemiz Senatosundan İki Yeni Karar Çıktı

Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş başkanlığında Hafik Meslek Yüksek Okulunun ardından Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulunda toplandı. Senato üyelerinin katıldığı toplantıda diğer maddelerle birlikte, Şarkışla'ya açılması düşünülen Yüksekokul ile Cumhuriyet Meslek Yüksek Okuluna açılacak Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı görüşüldü.

Şarkışla'ya Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve CMYO'ya Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı Senatodan Geçti

Toplandı da Şarkışla'ya düşünülen Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu senato üyelerinin de kararı ile senatodan geçti. Senato toplantısında görüşülen bir konu ise Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu'na açılması düşünülen Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı oldu. Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı ise senato üyelerinin takdiri ile senatodan geçti. Toplantının ardından Üniversitemiz senatosu, Şarkışla Kaymakamlığı tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Şarkışla Yükseköğretim Derneği Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz ve dernek üyeleri katıldı. İftar yemeğinde birde Şarkışla Âşık Veysel MYO'ya yapılması düşünülen ek bina görüşüldü. Toplantıda binanı temellerinin 26 Ağustos'ta atılması kararı alındı.

Ağustos