• 26 Haziran 2012

Üniversitemiz Senatosu İlk Kez Yerleşke Dışında Toplantı Yaptı

Cumhuriyet Üniversitemiz Senatosu kurulduğu yıldan itibaren ilk defa yerleşke dışına çıkarak toplantı gerçekleştirdi. Hafik Belediyesinden Üniversitemize 29 yıllığına kiralanan Göl Tesislerinde gerçekleşen Senato toplantısı öncesi Rektör Prof. Dökmetaş konuşmasında Senato toplantısının ilk kez dışarıda yapıldığını ifade ederek "Zaman zaman senato toplantılarını ilçelerimizde yapılması gerektiğini düşünüyorum. Hem o ilçe ile Üniversite arasındaki etkileşimi daha da artıracağını hem de problemleri yerinde göreceğimizi, orada her türlü eksiklikleri tanımlayıp giderilmesini sağlayacağımızı düşünüyorum." dedi.

Hafik Meslek Yüksekokulunun İki Bölümü Öğrencisine kavuşacak

Gündem maddelerinin görüşüldüğü Senato'da bütünleme sınavları görüşüldü. Toplantıda ayrıca Hafik Meslek Yüksekokuluna Raylı Sistemler ve Maliye Bölümlerine öğrenci alınması kararlaştırıldı.

Haziran