• 24 Haziran 2012

Üniversitemiz Senatosu Engelli Mezun İki Öğrencimize Onur Belgesi Verdi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü birincisi Çiğdem Özdemir ve Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı mezun öğrencisi Nilay Coşkun, Senato Toplantı Salonunda Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı tarafından “onur belgesi” ile ödüllendirildi. Öğrencilerin velilerinin de katıldığı programda Rektör Yardımcısı Prof. Toparlı öğrencilerimizin tüm zorluklara rağmen gösterdikleri başarıları ile gurur duyduklarını ifade ederek kendilerini ve aileleri kutladı. Senato Üyelerinden alkış alan öğrencilerin velileri ise Rektör Yardımcısı Toparlı'nın “4 yıl neler çektiniz?” sorusuna, “Zorluklara rağmen iyi bir eğitim almalarını sağladık, bizim için önemli olan onların mutluluğu ve gelecekleri” diyerek her şey için teşekkür ettiler. Öğrencilerimize onur belgelerini veren Rektör Prof. Dökmetaş ayrıca çeşitli hediyeler de takdim etti.

Haziran