• 17 Haziran 2012

Zara Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Meslek Yüksekokulunun Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene, Zara Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, Okul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Burhan Paçacıoğlu, ilçe protokol üyeleri, çok sayıda öğrenci velisi ve davetli katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açış konuşmaları ile başladı. Törende konuşan Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, öğrencilere iki yıllık eğitimin ardından eğitimlerini dört yıllığa muhakkak tamamlamalarını ve en az bir tane yabancı dil öğrenmelerini tavsiye etti. Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, öğrencilerimizin ilçemize ekonomik-kültürel ve sosyal olarak değer kattıklarını ifade etti. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Burhan Paçacıoğlu ise öğrenci ve velilerini tebrik ederek başarılı ve mutlu bir gelecek temennisinde bulundu ve önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde Maliye, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası ile Dış Ticaret programının da öğrenci alacağını ve açık program sayısının dokuza yükseleceğini ifade etti. Törende daha sonra dereceye giren öğrencilere onurluk takdim edildi. Diploma takdim töreninin ardından mezuniyet andı okundu. Törende fasıl ekibi öğrenci ve velilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattılar.

Haziran