• 11 Haziran 2012

Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Coşkusu Yaşandı.

Okul bahçesinde gerçekleşen törene İlçe Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Okul Müdürümüz Doç. Dr. Ziya Gökalp Göktolga, ilçe protokol üyeleri, çok sayıda öğrenci velisi ve davetli katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Hakan Gök, Yüksekokulun ve öğrencilerin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak ülkemizin geleceği olan gençlerin her zaman desteklenmesi gerektiği vurgusunu yaptı. Okul Müdürü Doç. Dr. Ziya Gökalp Göktolga ise öğrenci ve velilerini tebrik ederek başarılı ve mutlu bir gelecek temennisinde bulundu. Törende daha sonra okul birincisi Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Programı mezunu Oktay Biçer, okul ikincisi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı mezunu Türkan Çermik ve okul üçüncüsü Bankacılık ve Sigortacılık Programı mezunu Sevda Hafo'ya protokol tarafından diplomaları verildi. Diploma takdim töreninin ardından mezuniyet andı okundu. Tören Onuncu Yıl Marşı eşliğinde kep fırlatılarak son buldu. Tören sonunda oyun ve halaylarla öğrenciler mezuniyet coşkusu yaşadı.

Haziran