• 05 Haziran 2012

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Töreni Düzenlendi.

Yüksekokul bahçesinde düzenlenen törene Kaymakam Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Okul Müdürü Prof. Dr. Metin Erol, öğretim üyeleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan kaymakam Uçgun mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Okul Müdürü Prof. Erol ise öğrencilerin zor ve mutlu günler yaşadıklarını ifade ederek öğrencilerin Şarkışla ve Cumhuriyet Üniversitesini hayatları boyunca unutmamalarını söyledi. Prof. Erol mezun olan öğrencilerin ailelerini ve kendilerini kutlayarak öğrencilere başarılar diledi. Konuşmaların ardından mezun öğrencilere diplomaları verildi. Büyük ve Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Bölümünden mezun olan 43 yaşındaki Cengiz Utlu ve 39 yaşındaki Tansu Timurkaynak da diplomalarını çocuklarıyla birlikte aldı. Törende tüm öğrenciler keplerini fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Haziran