• 05 Haziran 2012

Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Üniversitemiz Merkezî Amfi’de Cumhuriyet Meslek Yüksekokulumuz tarafından mezuniyet töreni gerçekleşti. Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Okul Müdürü Prof. Dr. Adnan Mahiroğulları, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenci aileleri ile öğrenciler katıldı. Törende konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Toparlı öğrencilerimizin iki yıl süre ile dolu dolu günler geçirdiklerini ifade ederek ailelere öğrencilere iki yıl süre ile verdikleri desteklerin bundan sonra da devam ettirmeleri gerektiğini söyledi. Mezun olduktan sonra eğitim hayatlarının bitmediğini söyleyen Prof. Toparlı, meslek hayatlarında başarılar diledi. Prof. Mahiroğulları ise öğrencilerin Üniversitemizi gittikleri her yerde temsil edeceklerini ifade ederek öğrencileri yetiştiren ve mezun eden ailelerine teşekkür etti. Öğrencilere iki yıl süre ile eğitim veren öğretim üyelerine de teşekkür eden Prof. Mahiroğulları öğrencilere başarılar diledi. Konuşmalarına ardından Rektör Yardımcımız Prof. Toparlı dönem birincisi Süreyya Karakale ve ikinci Müberra Kaptan'ın sahnede duygu ve düşüncelerini aldı. Prof. Toparlı öğrenciler Karakale ve Kaptan'ı kutlayarak diplomasını takdim etti. Okul Müdürü Prof. Mahiroğulları ise mezun olan diğer öğrencilerin diplomalarını öğretim elemanları ile birlikte takdim etti.

Haziran