• 06 Haziran 2012

Üniversitemiz Koleji Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Üniversitemiz Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu (CÜ Koleji) tarafından mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Kültür Merkezimizde gerçekleşen törene Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. M. Zahir Bakıcı, kolej binası yaptıran hayırsever iş hanımı Sevim Özduman, Okul Müdürü Asuman Bozbıyık, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Törende bir selamlama konuşması yapan Vakıf Genel Sekreteri Prof. Bakıcı okul eğitiminin başarılarının üst seviyelerde olduğunu belirterek mezun olan öğrencilere başarılar diledi. Okul Müdürü Asuman Bozbıyık ise kolej öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları gösteri ve etkinliklerinden bahsederek "Öğrencileri çağdaş eğitim anlayışı içerisinde başarıyı gelecek için bir basamak olarak kabul eden sosyal bireyler olarak yetiştirmeyi kabullendik. 12 yıldan beri okulumuz kalitesini yükseltmek için siz sayın velilerimizden her zaman güç ve destek almıştır." şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından tören öncesinde şiir, keman dinletisi, folklor ve çeşitli dans gösterilerine yer verildi. Öğrenciler gösterileriyle programda velilerin ilgisini topladı. Mezun olan öğrenciler ilk olarak törende teker teker sahneye çıktı. Öğrencilere diplomalarını Vakıf Genel Sekreteri Prof. Bakıcı, hayırsever iş hanımı Sevim Özduman, Müdür Bozbıyık, öğretmenler ve ailelerinden aldı. Toplam 23 öğrencimizin mezun olduğu törende öğrencilerimiz hep birlikte kep fırlattı.

fotoğraflar için tıklayınız

Haziran