• 04 Haziran 2012

Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına Yeni Bölümler Açıldı

Üniversitemizin Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına bağlı olarak bölümler ve bölümlere bağlı yeni programlar açıldı.

Edebiyat Fakültesi;

1.      Arkeoloji Bölümüne bağlı Protohistorya Önasya Arkeoloji programı

2.      Mütercim-Tercümanlık Bölümü

3.      Sosyal Hizmet Bölümü

Yeni bölümlere 2012-2103 eğitim-öğretim yılında 1. ve 2.  öğretimde öğrencilerimiz eğitimine başlayacak.

Divriği Meslek Yüksekokulu;

1.      Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı

2.      Elektronik

Yeni bölümlere 2012- 2013 eğitim-öğretim yılında öğrenci alınarak eğitime başlanacak.

Gemerek Meslek Yüksekokulu;

1.      Gıda Teknolojisi

2.      Bilgisayar Teknolojisi

3.      Elektronik Teknolojisi

Yeni programlara 2012-2013 eğitim-öğretim yılında öğrenci alınarak eğitime başlanacak.

Gürün Meslek Yüksekokulu;

1.      Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı

2.      Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü,

3.      Harita Kadastro Programı

4.      Yerel Yönetimler

Bu bölüm ve programlara 2012-2013 öğretim-öğretim yılında eğitime başlaması hedefleniyor.

Hafik Meslek Yüksekokulu;

1. Raylı Sistemler İşletmeciliği Bölümü 2012-2013 eğitim-öğretim yılında eğitim öğretime başlanması hedefleniyor.

Kangal Meslek Yüksekokulu;

1.      Bankacılık ve Sigorta,

2.      Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerine ise 2012-2013 eğitim öğretim yılında eğitim öğretime başlanması hedefleniyor.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu;

1.      Optisyenlik 2. öğretim, (öğrenci alınarak eğitim öğretime başladı.)

2.      Diyaliz 2. öğretim (öğrenci alınarak eğitim öğretime başladı.)

3.      Çocuk gelişimi Normal ve 2.öğretim (öğrenci alınarak eğitim öğretime başladı.)

4.      Yaşlı Bakım Normal ve 2. öğretim, (öğrenci alınarak eğitim öğretime başladı.)

5.      Ağız ve Diş Sağlığı Programı (öğrenci alınarak eğitim öğretime başladı.)

6.      Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama normal ve 2. öğretim 2012-2013 eğitim-öğretim yılında eğitme başlanılması hedefleniyor.

7.      Eczane Hizmetleri normal ve 2. öğretim programları. 2012-2013 eğitim-öğretim yılında öğrenci alınarak eğitim ve öğretime açılacak.

Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu;

1.                           İşletme Yönetimi Bölümü (Uzaktan Eğitim Yoluyla 100 öğrenci alınarak eğitim öğretime başladı.)

2.                            İnsan Kaynakları Yönetimi 2012-2013 eğitim-öğretim yılında eğitime başlaması hedefleniyor.

Sivas Meslek Yüksekokulu;

1.      Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü

2.      Harita Kadastro Programı

3.      Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü

4.      Mobilya ve Dekorasyon

5.      Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü

6.      Organik Tarım Programı,

Bölüm ve programlara 2012-2013 eğitim-öğretim yılında eğitim öğretime başlanması hedefleniyor.

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu;

1.                          Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Laborant Veteriner Sağlık Programı (öğrenci alınarak eğitim öğretime başlandı.)

2.                          Çocuk Gelişimi 2012-2013 eğitim-öğretim yılında eğitim öğretime başlanması hedefleniyor.

Yıldızeli Meslek Yüksekokulu;

1.      Gıda Teknolojileri

2.   Çocuk Gelişimi

3.   Dış Ticaret

4.      Maliye bölümlerine 2012-2013 eğitim-öğretim yılında eğitim öğretime başlanması hedefleniyor.

Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu;

1.      Dış Ticaret

2.      Maliye, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası programlarına 2012-2013 eğitim-öğretim yılında eğitim öğretime başlanması hedefleniyor.

Haziran