• 30 Mayıs 2012

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrencilerimiz Mezun Oldu

Üniversitemizde Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları mezuniyet törenleriyle eğitim-öğretim yılını bitirmeye başladılar. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz de mezuniyet heyecanını yaşayan bir diğer fakültemiz. Kültür Merkezimizde gerçekleşen mezuniyet törenleri bölüm bölüm yapılıyor. İlk olarak İşletme Bölümü mezuniyet töreniyle başlayan ve öğleden sonra ise İktisat bölümünün mezuniyet töreni ile devam eden programa Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Uzun, öğretim hep sınav olduğunu belirterek kendilerinin bile hâlâ sınavlardan geçtiğini ifade etti. Rektör Dökmetaş "Asıl sınav bundan sonra başlıyor. Ardından yüksek lisans, doktora, akademisyenlik veya bir üst kurumda yöneticilik var. Asıl o zaman bu cübbelerin sorumluluğunu almış oluyorsunuz.” dedi ve tüm mezun olan öğrencilerimize başarılar diledi. Dekan Prof. Uzun ise öğrencilere bundan sonra hem kamuda hem de özel sektördeki çalışmaları iyi takip etmelerini ve bu imkânları iyi değerlendirdikten sonra başarılı olabileceklerini ifade etti. Dekan Prof. Uzun öğrencilerine fakültenin kapısının kendilerine daima açık olacağını vurguladı. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ziya Gökalp Göktolga ise yeni hayata başlayan öğrencilere bundan sonraki süreçte belirsizlerin olmaması gerektiğini söyledi. Doç. Göktolga yeni hayatlarında öğrencilerin hangi işi yaparlarsa yapsınlar o işi severek yapmalarının önemine değindi. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler başta olmak üzere tüm öğrencilerimiz belgelerini alarak mezuniyet sevinci yaşadılar.

fotoğraflar için tıklayınız