• 21 Mayıs 2012

Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğrencilerimiz Kep Fırlattı

2011-2012 Eğitim Öğretim yılının sonuna yaklaşılmasıyla mezuniyet törenleri de başladı. Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunda 100 öğrencimiz mezuniyet sevinci yaşadı. BESYO Spor Salonu’nda gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Okul Müdürü Doç. Dr. Şükrü Arslan, öğretim üyeleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Tören öncesinde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Yekeler, özel ve meşakkatli bir okuldan mezun olan öğrencilerimizi kutladığını ifade ederek öğrencilere özel yeteneklerini mezuniyet sonrası alanlarda da göstereceklerinden hiç bir şüphesi olmadığını ifade etti. Prof. Yekeler "Sizi bugüne getirdikleri için ben tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Uzun ve yorucu bir ders yılı geçirdiniz. Ben ailelerinize de teşekkür ediyorum. Sizleri eğitim ve öğretiminize sabır göstererek fedakârca katkı sağladılar." diyerek töreni gerçekleştiren okul yönetimine teşekkür ederek mezun olan öğrencileri tebrik etti ve mezuniyet sonrası hayatlarında başarılar diledi. Konuşmanın ardından Üniversitemiz BESYO sınıflar arası düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren takım oyuncularına Rektör Yardımcımız Prof. Yekeler ve Okul Müdürü Doç. Dr. Arslan, Yrd. Doç. Dr. Tuğbay İnan, Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil tarafından başarı belgeleri verildi. Ardından dönem birincisi olan Öğretmenlik Bölümü öğrencisi Songül Kıymaz'a diplomasını Rektör Yardımcısı Prof. Yekeler, dönem ikincisi Antrenörlük Bölümünden Songül Akkoç,'a Okul Müdürü Doç. Arslan, dönem üçüncüsü Spor Yöneticiliği Bölümünden Hasan Karademir ise Yrd. Doç. Dr. Aynur Otağ verdi. Törende tüm mezun olan öğrencilerimiz mezun andı içerek kep fırlattılar.