• 18 Mayıs 2012

GSF tarafından Konuşma Düzenlendi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından GSF Konferans Salonunda “Düşünceler” adlı bir konuşma düzenlendi. Prof. Dr. Şahin Uçar tarafından yapılan konuşmaya Güzel Sanatlar ve Edebiyat Fakültelerimiz Dekanları Prof. Dr. Hüseyin Akkaya ve Prof. Dr. Bilâl Yücel, Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Erol Başara, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Panel öncesi konuşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Akkaya, Prof. Uçar'dan övgüyle bahsederek Uçar'a "Eskilerin deyimiyle nevi şahsına münhasır bir insan. Binlerce fen sahibi bir şahsiyettir. Gerçek tarih felsefesi filozofudur." dedi. Konuşmanın ardından Prof. Uçar'ın kendisine ait TRT repertuvarlı eserlere yer verildi. Prof. Dr. Şahin Uçar'ın konuşmasından sonra Prof. Akkaya, Prof. Uçar'a günün anısına onurluk takdim etti.

Mayıs

2012