• 16 Mayıs 2012

Üniversitemiz Öğrencileri İlk Kez Münazara Programı Gerçekleştirdi

Üniversitemizde fakülteler arası Münazara Programı gerçekleştirildi. Münazarada İktisadi ve İdari Bilimler, İlahiyat, İletişim ve Edebiyat Fakültelerimiz arasında “I. Fakülteler Arası Münazara Ligi Etkinliği” düzenlendi.Devlet Kutsal ve Kudretli Olduğu İçin mi İtaatkârız Yoksa İtaatkâr Olduğumuz İçin mi Devlet Kutsal ve Kudretlidir” konulu münazarada İlahiyat Fakültesi ile İletişim Fakültesi yarıştı. İlahiyat Fakültesi münazarada başarılı olan taraf oldu. Ardından “Türkiye’de Eğitim Sorunu İdeolojik mi Yoksa Pedagojik Nedenli midir? ” konusu ele alındı. Bu münazarada ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Edebiyat Fakültesi yarıştı. Yarışmayı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz kazandı.