• 06 Nisan 2010

Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Lütfi Abay İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti.

Üniversitemiz  ile  ilköğretim  kurumları  arasındaki  işbirliğini  arttırmak  amacıyla  Rektörümüz   Prof. Dr. İlyas   Dökmetaş   ve  Rektör   Yardımcımız   Prof. Dr. Meftuni  Yekeler,  Milli  Eğitim  Müdürlüğüne  bağlı  Lütfi  Abay  İlköğretim  Okulu’na  iadeyi  ziyarette  bulundu.  Rektörümüz  Prof. Dr.  İlyas  Dökmetaş  ve  Rektör  Yardımcımız   Prof. Dr. Meftuni   Yekeleri  makamında  ağırlayan  Okul  Müdürü  Selahattin  İnce,  ziyaretten  duyduğu  memnuniyeti  dile  getirerek  İlköğretim  Okulunun  mevcut   durumu  hakkında  bilgiler  verdi.  Daha sonra  İlköğretim  okulu  toplantı  salonuna  geçen   Rektör  Prof. Dr.  Dökmetaş  ve  Prof. Dr. Yekeler, sınıf  öğretmeni  ve  öğrencilerle  bir süre  sohbet  ettiler.  Okul  Müdürü  Selahattin  İnce,  Derslik  ve   laboratuvarların  iyi  olduğunu, dil  eğitimi  de  verdiklerini  belirterek  okuldaki   bütün  imkanların  yeterli  seviyede  olduğunu   ifade  etti.  Çevre  düzenlemelerinin  ve  spor  alanlarının  olmadığını  aktaran  Lütfi  Abay   İlköğretim  Okul  Müdürü  Selahattin  İnce,  Üniversitemiz  Rektörü  Prof.Dr. İlyas   Dökmetaş’tan   destek  istedi.  Rektör  Prof.Dr.  İlyas  Dökmetaş  ise  Üniversitemiz   ve  İlköğretim  Kurumlarındaki   işbirliğini  arttırmak,  problemleri   birlikte  çözmek  adına   ziyarette bulunduklarını  belirterek,  eğitim  kurumlarında   başarıların  elde   edilebilmesi   için, imkanların  tam  olması  gerektiğini  vurguladı.  Üniversite   olarak   her   türlü  desteği   vereceklerini   belirten   Rektörümüz   Prof. Dr.  İlyas   Dökmetaş,  ziyaretten  sonra   öğretmen  ve  İlköğretim  okulu  öğrencilerini  sınıflarında   ziyaret  ederek,  derslerine   katıldı.  Öğrencilerle  tek   tek  ilgilenen   Rektörümüz   Prof.Dr.  İlyas  Dökmetaş,  Sınıf  Öğretmeni  ve  öğrencilerine  Üniversitemiz’den  taleplerini  sorarak, derslerinde  başarılar  diledi.  Üniversitemiz   Rektörü  Prof.Dr.İlyas   Dökmetaş  ve  Rektör  Yardımcımız  Prof. Dr. Meftuni  Yekeler  tarafından  günün   anısına,  Okul   Müdürü  ve  Öğretmenlerine  üniversitemize  ait   çeşitli  hediyeler  takdim  edildi.