• 15 Mayıs 2012

Bahar Şenliklerimiz Başladı

Geleneksel hâle gelen Cumhuriyet Üniversitesi Bahar Şenlikleri bu yıl 5 gün sürecek. 12 Mayıs tarihinde başlayan şenlikler Üniversitemiz Amfi Tiyatro’da gerçekleşiyor. Sivas halkı başta olmak üzere yerleşke ve ilçelerde öğrenim gören öğrencilerimiz şenliklerde doyasıya eğleniyor. On beşincisi düzenlenen şenlik alanında öğrencilerimizin açtıkları stantlarda satışlar yapılıyor. İlk gün öğrencilerimiz halaylar çekerek ve çeşitli yarışmalarla eğlenme imkânı buldu. Akşam saatlerinde ise sahneye öğrenci grubumuz olan Hillossers çıktı. Grubun ardından Emre Aydın konseri başladı.

Emre Aydın Konserine Yaklaşık 15.000 Kişi Katıldı

İlk gün sahneye çıkan ünlü sanatçı Emre Aydın’ın konserine yaklaşık 15.000 kişi katıldı. Gecede sanatçı Aydın öğrencilerimizle birlikte eğlenerek unutulmaz şarkılarını öğrencilerle hep bir ağızdan seslendirdi. Konsere Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, Sivas halkı ve öğrencilerimiz katıldı. Konser sonrası Rektör Prof. Dökmetaş öğrencilerimizin 5 gün sürecek olan şenliklerde dolu dolu eğlenmeleri gerektiğini vurgulayarak "Öğrenciler, sizler her şeyin en güzeline layıksınız." dedi. Sanatçı Emre Aydın'ı da kutlayan Rektör Dökmetaş sanatın ve sanatçının önemine değindi. Emre Aydın'ı Üniversitemizde verdiği konserden dolayı kutlayarak günün anısına onurluk verdi.

Konser fotoğrafları için aşağıdaki linki tıklayınız.