• 31 Mart 2010

Üniversitemiz Koleji Öğrencileri Yuva Çocuklarını Ziyaret Etti.

Üniversitemiz   Vakfı  Özel  Mahir  Sevim  Özduman  İlköğretim  Okulu  öğrencileri   ve  Rehberlik   servisi  tarafından,  yuva  çocukları ziyaret  edildi.  Okul  Rehber  Öğretmeni  Hatice  Karakuş,  Matematik  Öğretmeni  Tahir  Sarıboğa  ile  sınıf  seviyesinden   katılım  gösteren 20  öğrencimizin  katıldığı  ziyarette  öğrencilerimiz, yuva’da   bulunan  çocuklarımıza  çeşitli  hediyeler   vererek,  çocuklarımızla  hoşça  vakit geçirdiler.  Çocuk  Yuvası  Müdiresi   Leyla  Demirel'in  de  bulunduğu  ziyarette, Öğrencilerimiz  yuvayı  gezerek,  tüm  çocuklar  ile  sohbet etme  fırsatı  buldular.  Oyun  odası,  yemekhane,  yatak  odalarını  gezen  öğrencilerimiz,  gezi  bitiminde  hediye  oyuncakları,  yuva Çocuklarına  hediye  ettiler.  Hediyelerini  alan  çocuklarımızın  sevinçleri  gözlerinden  okunurken,  kolej  öğrencilerimize  hediyelerden dolayı  teşekkür  ettiler.

Mart

2010