• 01 Temmuz 2024

Üniversitemiz CÜBAP 50. Yıl Bilim Ödülleri Töreni Gerçekleştirildi

Rektörlüğümüz ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (CÜBAP) tarafından 50. Yıl Bilim Ödüllüleri Töreni düzenlendi.

100. Yıl Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonunda düzenlenen törene; Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Ahmet Alim ve Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Enis Baha Biçer, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program CÜBAP tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Üniversiteler her zaman bilimin ışığını yakmalı ve bu doğrultuda ilerlemelidir. Göreve geldiğimizden bu yana bilimsel çalışmalara her zaman destek verdik. Bugün burada bulunan siz akademisyenlerimizi kutluyor, başarıları çalışmalarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Başarı gösteren akademisyenlerimize ödülleri ve belgeleri takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Temmuz