• 30 Nisan 2012

Veterinerlerimiz 75 Adet Çam Fidanını Toprakla Buluşturdu

Veterinerler Günü Etkinlikleri kapsamında Veteriner Fakültemiz tarafından fakülte çevresinde fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Törene Fakülte Dekanı Prof. Dr. Haki Kara, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Dekan Kara ve öğretim üyeleri ile birlikte öğrenim gören 52 öğrencimiz 75 adet fidana can suyunu verdi. Törende konuşan Dekan Prof. Kara, eğitime başlayan her öğrenciye her yıl bir ağaç dikme programı yaptıklarını vurgulayarak "Bugünün seçilmesinin nedeni Dünya Veteriner Hekimlik Günü’dür. Bundan sonraki aşamalarda Üniversitemiz ve Orman Bölge Müdürlüğümüzün tahsis edeceği bir alanda her yıl öğrencilerimiz ve öğretim üyemizle ağaç dikmeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu. Dekan Prof. Kara Dünya Veteriner Hekimlik Gününü kutlayarak öğretim üyeleri ve öğrencilere teşekkür etti.