• 15 Mayıs 2024

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 30. Kuruluş Yılını Kutluyor

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin 30. Kuruluş Yılı kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı. Programa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç ve Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Fakültenin Kurucu Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Gülay Ercins, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Yıldız, burada yaptığı konuşmada "Bugün 30. Kuruluş Yıldönümünü kutladığımız Fakültemiz sektöre binlerce mezun vermektedir ve daha nicelerini yetiştirmektedir. Bu başarıda emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ederim." dedi.

Daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, öğrenci topluluğu standlarını ziyaret etti.