• 25 Mart 2010

Konferans "Yılan Hikayesi"

Üniversitemiz  Uygulama  ve  Araştırma  Hastanesi  Dr. Hikmet  Boran  Konferans  Salonu’nda   Paramedikal  öğrenci  grubunun organize  ettiği  “Yılan  Hikayesi”  isimli  konferans  düzenlendi.  Üniversitemiz  Paramedikal  öğrenci  grubunun  organize  ettiği “Paramedikal  Kampüs  Buluşmaları  2010  “Yılan  Hikayesi”  isimli  konferans,  konuşmacı olarak  Ankara  Üniversitesi  Tıp  Fakültesi  Adli Tıp  Anabilim  Dalı  Başkanı  Prof.  Dr.  İ.  Hamit  Hancı’nın  katılımıyla  gerçekleştirildi.  Konferansa  İl  Jandarma  Komutanı  J. Kurmay  Albay Murat  Arslan,  Tıp  Fakültesi  Dekanı  Prof. Dr. Mehmet  Şencan, Numune  Hastanesi  Başhekimi  Uzm. Dr. İsmail  Yıldız,  Sivas - Erzincan Tabip  Odası  Başkanı  Uzm. Dr. Levent  Sağlam, öğretim  üyesi,  öğrenciler  ve  Jandarma  olay  yeri  inceleme  personeli  katıldı. Yılanların tarihi,  felsefi, mitolojik  ve  bilimsel  açıdan  önemi, taşıdığı  değer  anlatılırken  etkileyici  ve  büyüleyici  görüntülerle  sunum  zenginleştirildi. Konferans  katılımcıların  büyük  ilgisini  çekti.

Mart

2010