• 09 Nisan 2012

" Küresel Medeniyet Krizi ve Çıkış Yolu "

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Kulübü tarafından "Küresel Medeniyet Krizi ve Çıkış Yolu" konulu konferans düzenlendi. 05.04.2012 tarihinde Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Has Parti İl Başkanı Halil İbrahim Karademir, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Panelde Prof. Dr. Numan Kurtulmuş "Küresel Medeniyet Krizi ve Çıkış Yolu" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Prof. Kurtulmuş Rektör Prof. Dökmetaş'ı Ziyaret Etti

Konferans vermek üzere Üniversitemize gelen Prof. Kurtulmuş program öncesi Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş'ı makamında ziyaret etti. İlk kez Üniversitemize geldiğini belirten Prof. Kurtulmuş, Üniversitemize hayran kaldığını belirtti. Prof. Kurtulmuş Üniversitemiz hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Dökmetaş, günün anısına Prof. Kurtulmuş'a onurluk verdi.