Haberler

  • 04 Nisan 2012

Rektör Dökmetaş İstanbul'da Düzenlenen Programlara Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş  YÖK toplantısının ardından İstanbul'da  Gürünlüler Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. Toplantıda Sivas ve Gürün ile ilgili birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İş Adamlarımıza Ziyaret

Rektör  Prof. Dr.  İlyas  Dökmetaş  İstanbul'da ayrıca   Hafikli İş Adamlarımızdan Nurettin Koçak, Orhan Örnek ve Erdoğan Aydoğan'ı da  ziyaret etti. Rektör Dökmetaş  üniversitemize ve Hafik'e yapılacak  yatırımlar konusununda bilgi alışverişinde bulundu.  Hafikli işadamlarımız çok kısa bir süre içerisinde Sivasa geleceklerini bildirdiler.

 İstanbul'da bulunan   Sivaslı  Sanayici ve İş Adamları Derneğine  Ziyaret

Dernek Başkanı İsmail Gülle ile görüşen  Rektörümüz Prof. Dökmetaş  dernek çalışmaları hakkında Başkan Gülle'den bilgi aldı. Üniversitemizin çalışmalarını, yatırımlarını yakından takip ettiğini ve gelişmeleri takdirle karşıladığını belirten Başkan Gülle, Rektör Dökmetaş'a ziyaretten dolayı teşekkür etti. Üniversitemizde yapılan çalışmalardan bahseden Rektör  Dökmetaş Başkan Gülle ile 20 - 21 Nisan tarihlerinde Divriği ve Üniversitemizde gerçekleşecek olan açılışlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Rektör Dökmetaş Sivas Hizmet Vakfı Tarafından Düzenlenen Programa Katıldı

Rektör Dökmetaş İstanbul'da ayrıca Sivas Hizmet Vakfı tarafından  düzenlenen   ’Sivas, Şehirleşme ve Tarihi Mirasının Korunması’’ konulu etkinliğe katıldı.  Yazar  Beşir  Ayvazoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı  programda  Rektör Dökmetaş, dernek yönetimi ve üyelerine üniversitemizde yapılan   çalışmalar  hakkında bilgi verdi

04

Nisan

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B