• 03 Nisan 2012

Öğretim Üyelerimiz Kanal 58 ve Sipas Tv'de Halkı Bilinçlendiriyor

Üniversitemiz öğretim üyeleri yerel televizyon kuruluşları aracılığı ile sağlık, sosyal, kültürel gibi alanlarda programlar yaparak halkımızı aydınlatmaya çalışıyor. İzleyicilerden tam not alan programlar, vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor. Üniversitemiz Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ünal Özüm ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğretim Görevlisi "Yaşam Koçu" Sema Biçer, Sipas Tv ve Kanal58'de konuklarıyla yaptıkları sağlık ve sosyal içerikli programlarla vatandaşımızı bilinçlendiriyor. Özüm ve Biçer, Üniversitemizden değişik branşlarda uzman öğretim üyelerimizi programlarına konuk ederek izleyicileri bilgilendiriyor. Sivas-Üniversite iş birliğine örnek olan programların yayın saatleri ise şöyle; Sipas TV'de Doç. Özüm her hafta Salı akşamları saat 17.30 -18.30 arası, Öğretim Görevlisi Sema Biçer ise hafta içi her gün 17.30-18-30 saatleri arasında Kanal 58 de izleyicilerin karşısında oluyor.