• 28 Mart 2012

Vali Kolat ve Rektör Dökmetaş İmranlı İlçesi’nde İncelmelerde Bulundu

Vali Ali Kolat ve Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, İmranlı İlçesinde eğitim yatırımlarıyla ilgili çeşitli temaslarda bulundu. Vali Kolat'a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar, İlçe Kaymakamı Ömer Dağdeviren, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ali Yurttaş da eşlik etti. İmranlı Kaymakamlığında eğitim yatırımlarıyla ilgili bilgi alan Vali Ali Kolat ve Rektör Prof. Dökmetaş eski İmranlı Lisesi binası, İmranlı Meslek Yüksekokulumuz ve öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu. Vali Kolat “İlköğretim ve ortaöğretim okullarının ihtiyaçlarını gözden geçirdik. Kimin neye ihtiyacı olduğunu yerinde gördük. Şimdi bir değerlendirme yapacağız. Yeni okul veya yurt binasına ihtiyaç olup olmadığına bakacağız. İlçedeki devlet hastanesinin yeni yerine taşınmasının ardından boşalan bina kız ve erkek öğrencilerin kalabileceği yurda dönüştürüldü. Gelecekte Üniversitemizin yeni bölümleri açılmak suretiyle daha da hareketli olacak. Öğrenci sayısı daha fazla artmış olacak. Ona göre de tedbirlerimizi alacağız" dedi. Rektör Prof. Dökmetaş da İmranlı Meslek Yüksekokuluna bu dönem İşçi Sağlığı, Lastik ve Plastik Teknolojisi bölümleri açmayı düşündüklerini söyleyerek bu iki bölümümüze 100'ün üzerinde öğrenci alınacağını ifade etti.