• 27 Mart 2012

Sanatçı Nida Ateş Üniversitemizde Konser Verdi

Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Kolokyumu programına katılmak üzere gelen ses ve saz Sanatçısı Nida Ateş programın ardından konser verdi. Kültür Merkezinde düzenlenen programa Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Akkaya, Konservatuvar Müdürü Doç. Erol Başara, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Kendisinin de Sivaslı olduğunu belirten sanatçı, Üniversitemizde konser vermenin gururunu yaşadığını belirtti. Sanatçı Ateş konserde birbirinden güzel Sivas türkülerinin yanı sıra Ege, Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Rumeli bölgesine ait türküler seslendirdi. Sanatçıya, konser sırasında salondakiler de eşlik etti.