• 25 Mart 2012

Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu (ASİDEF) Yönetimi Rektör Dökmetaş'ı Ziyaret Etti

Federasyon Başkanı Erol Yanar ve yönetim kurulu üyeleri Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş'ı makamında ziyaret etti. 13-16 Eylül  tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan 2.Sivas Günleri programı kapsamında Sivas'ta ziyaretlerine devam eden Başkan Kaynar ve üyeler ziyarette Üniversitemiz hakkında Rektör Dökmetaş'tan bilgi aldı. Federasyon Başkanı Yanar derneğin kuruluş aşamasından bahsederek dayatmacı ve uzlaşmacı duruşumuz sayesinde Ankara'da istikrar sağlanıldığını sözlerine ekledi. Başkan Yanar "Şehirler için üniversiteler çok büyük öneme sahip. Bir şeyleri değiştirmek, dönüştürmek ve başarmak istiyorsanız bunun merkezi üniversitelerdir." şeklinde konuştu. Başkan Yanar Ankara'da düzenlenecek olan Sivas günlerine Rektör Dökmetaş'ı davet etti. Rektör Prof. Dökmetaş ise Başkan Yanar ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Rektör Dökmetaş Üniversitemize yatırım ve katkı sağlayan iş adamlarımızdan bahsederek Cumhuriyet Üniversitesine taş üstüne taş koyan herkese şükranlarını belirtti. Üniversitemize iş adamlarımız tarafından daha fazla destek verilmesi gerektiğini söyleyen Rektör Dökmetaş, Üüniversitemizin Sivas için önemli olduğunu da vurguladı.