• 18 Mart 2012

Resim Bölümü Öğrencimizin Afiş Tasarımı Millî Piyango Biletinde Kullanıldı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Resim-İş Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Yasemin Yüce'nin başarısı Millî Piyango biletine yansıdı. 2009 yılında öğretmeni Fethi Atalar önderliğinde yaptığı afiş çalışmasını Vergi Haftası nedeniyle Gelir İdaresi Başkanlığı'na gönderen öğrencimiz Yasemin Yüce'nin afiş çalışması başkanlık tarafından değerlendirilmeye alındı ve 29 Şubat 2012 'de Milli Piyango biletinde kullanıldı. Yasemin Yüce başkanlık tarafından bilete basılan ve çerçeveletilen çalışmayı Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş' a sundu. Yüce "Afiş çalışmamı 2009 yılında grafiker öğretmenim Atalar ile birlikte yaptık. Çalışma 2009 da değerlendirilmeye alındı ve 29 Şubat 2012 mili piyango biletinde yer aldı." dedi. Yasemin Yüce, Vergi İdaresi Başkanlığı yöneticilerinin kendisini tebrik ederek çalışmasını son derece başarılı bulduklarını söyledi. Öğrencimiz Yasemin'i tebrik eden Rektör Prof. Dökmetaş Üniversitemiz adına gurur verici bir durum olduğunu söyledi ve çalışmalarında başarılar diledi. Vergi Dairesi Başkanlığınca ayrıca öğrencimiz Yasemin'in çalışması bundan sonra kutlanacak Vergi Haftası kutlamalarında yer alacak.