• 19 Mart 2010

“PİŞTİ” Oyunu Büyük İlgi Gördü

Üniversitemiz  Sağlık  Kültür ve  Spor  Daire  Başkanlığı  tarafından  Hobi  geliştirme  kursları  çerçevesinde  düzenlenen  tiyatro  oyunu   “Pişti”  üniversitemiz  Kültür  Merkezinde  sahnelendi. Öğrencilerin  büyük  ilgi  gösterdiği  oyunda,  kadın-erkek  çatışması  trajikomik  bir dille  ele  alındı. Mustafa  Nogay  Kesim’in yazdığı  ve yönetmenliğini  öğrencimiz  Özge  Aktaş’ın   yaptığı  “Pişti”  oyununda  toplam  22  öğrencimiz  oyunda  görev  aldı.  Sıradan  bir  kent  kıraathanesini  kadınların  ele  geçirmesi  ile  gelişen  olayların  komik  bir  dille  anlatıldığı  “Pişti”  oyunu , önümüzdeki  günlerde  ise   Erciyes  Üniversitesinde  gerçekleşen   Ulusal  Tiyatro  Festivaline katılacak.  Tiyatro “Pişti”  Nisan  ayında  tekrar   Üniversitemiz  Kültür   Merkezinde   sahnelenecek.