• 14 Mart 2012

Tıp Fakültesi Yeni Kütüphane, Bilgisayar Laboratuvarı ve Kantinine Kavuştu

Üniversitemiz Vakfı tarafından Tıp Fakültemiz Dekanlığına yeni gelişmiş Kütüphane ve tam donanımlı bilgisayar laboratuvarı açıldı. Dekanlık katında bulunan kütüphane ve laboratuvarın açılışını Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tijen Kaya Temiz, Doç. Dr. Hilmi Ataseven, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. M. Zahir Bakıcı, tıp fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Açılış öncesi kütüphane önünde Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri ile Tıp Fakültesi öğrencilerinin ortaklaşa tasarladıkları tıp dünyasına emeği geçen ünlü hekim ve bilim insanlarını anlatan anma sergisi gezildi. Ardından kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. Ayrıca Üniversite Vakfımız ve Tıp Fakültesi Dekanlığının katkılarıyla Dekanlık içinde bulunan kantin yeni gelişmiş görünümüne kavuştu. Oturma grupları iç düzeni tamamen değişen kantinin açılışı da gerçekleşti. Açılışları Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Tijen Kaya Temiz, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Zahir Bakıcı ile fakülte öğretim üyeleri ile birlikte gerçekleştirdi.