• 13 Mart 2012

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sabuncu Rektör Dökmetaş'ı Ziyaret Etti.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevfik Sabuncu Rektör Prof. Dökmetaş'ı makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Üniversitesinden övgü ile söz eden Dekan Sabuncu, Üniversitemizin köklü ve kaliteli eğitim veren bir üniversite olduğunu vurguladı. Üniversitemiz Tıp Fakültemizin ise ülkemizdeki Tıp Fakülteleri arasında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Cumhuriyet Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini sözlerine ekleyen Dekan Sabuncu, Rektör Dökmetaş'a Harran Üniversitesi ve Tıp Fakültesi Dekanlığı hakkında bilgi verdi. Rektör Prof. Dökmetaş ise Harran Üniversitesinin iyi bir yerde olduğunu söyledi. Ziyaretinden dolayı Dekan Sabuncu'ya teşekkür eden Rektör Dökmetaş günün anısına Prof. Sabuncu'ya onurluk verdi.