• 13 Mart 2012

14 Mart Tıp Etkinlikleri Devam Ediyor

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Tıp Fakültemiz tarafından Tıp Bayramı Bahar Dönemi Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hilmi Ataseven’in de takip ettiği etkinliklerde futbol turnuvası finali çekişmeli geçti. Maç, hakem Ahmet Kemal Filiz’in son düdüğü ile 2-2 bitti. Turnuva kapsamında Güz Turnuvası finali ise 13/03/2012 tarihinde yapılacak.

Üniversitemizde Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Sivas Tabipler Odası tarafından ortaklaşa tavla, masa tenisi ve satranç turnuvası düzenlendi. Tıp Fakültesi Dekanlığı kantininde düzenlenen turnuvalarda Satranç'ta Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğrencisi Hakan Saydam birinci, Tavla Turnuvasında ise Anadolu Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ebuseyf Kılıç, Uzm. Dr. Hüseyin Çaşkurlu ile  Dr. Hamit Akbulut'un grup birincisi oldu. Üniversitemiz Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Yeltekin Demirel, Prof. Dr. Haldun Sümer, Prof. Dr. Melih Kaptanoğlu'nun yer aldığı grup ise ikinci oldu. Masa tenisi Turnuvasında ise Tıp Fakültesi Öğrencisi Volkan Taşçı birinci, Göktuğ Ömercioğlu ikinci oldu.