• 08 Mart 2012

Rektör Dökmetaş Kayseri'de Düzenlenen Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Mali Destek Programı Projeleri Tanıtım Toplantısına Katıldı.

Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Kayseri'de ilk olarak Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenen hayırsever iş adamı Süleyman Çetinsaya tarafından yaptırılan ve İletişim Fakültesine bağışlanan Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu’nun açılışına katıldı. Rektör Dökmetaş buradaki programın ardından,  Orta Anadolu kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından düzenlenen Mali Destek Projeleri Tanıtım Programına da katıldı. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Kalkınma Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Yozgat Valisi Necati Şentürk, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Valimiz Ali Kolat, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Genel Meclisi Başkanımız Sedat Özata, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız H. Osman Yıldırım, ORAN Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa Palancıoğlu, protokol üyeleri ve iş adamları katıldı. Tanıtım toplantısında mali destek programı kapsamında 14'ü kamu projesi olmak üzere toplam 59 projeye destek sağlandı. Bu projelere yaklaşık 17 milyon lira harcanacağını belirtildi.