• 05 Mart 2012

Rektörlük Kupası Kayak Yarışları Tamamlandı

Üniversitemiz tarafından dokuzuncusu düzenlenen “Rektörlük Kupası Kayak Yarışları” tamamlandı. Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Yoğun Yokuş Kayak Evinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Mehmet Baktır, Afet ve Acil Durum Müdürü Kayak İl Temsilcisi Nazif Ekinci, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 30 sporcunun katıldığı yarışların başlangıcını Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Taş birlikte yaptı. Yarışlarda sporcularımız birbirleriyle kıyasıya yarıştı. 15 kategoride yapılan yarışların sonunda Minik Erkeklerde; 1. Murat Karasu, 2.Yakup Arda Akalın, 3. Turgut Benli Yüksek oldu, yarışmacılara madalyalarını Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter verdi. Minik Bayanlarda; 1. İrem Güler, 2. Gülenay Aygel, 3. Neslihan Akalın oldu, madalyalarını Belediye Başkanı Doğan Ürgüp verdi. Çocuk 1. Erkekler kategorisinde; 1. Ege Büyükdere, 2. Serhat Ekinci oldu ve madalyalarını Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş verdi. Çocuk 2. Erkekler Kategorisinde; 1. Ömer Faruk Güler, 2. Ahmet Çolak, 3. Burak Yağmur oldu ve madalyalarını Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Taş verdi. Çocuk 2 Bayanlar kategorisinde ise 1. Aslıhan Akalın, 2. Aslıhan Okatan oldu ve madalyalarını Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu verdi. Yıldız Bayanlarda 1. Büşra Aksoy, 2. Tuğba Yağmur, 3. Sema Bulmuş oldu ve madalyalarını Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Mehmet Baktır verdi. Yıldız Erkeklerde; 1. Burak Kulıç, 2. Fehmi Çetin oldu ve madalyalarını Prof. Dr. Enbiya Yıldırım verdi. Büyük Erkekler sıralamasında; 1. Özkan Koç, 2. Yılmaz Öncü, 3. Bilal Pakoğlu'na madalyalarını BESYO Müdürü Doç. Dr. Şükrü Arslan verdi. Büyük Bayanlarda; 1. Sevilay Saraç, 2. Esra Taş olurken madalyalarını Kayak İl Temsilcisi Nazif Ekinci verdi. Genç Erkeklerde; 1. Oğuz Okatan, Büyük Erkekler Spor Yöneticiliği dalında; 1. Ramazan Kurt, 2. Abidin Kızılgöz, 3. Serdar Şerare, Büyük Erkekler Öğretmenlik Bölümü dalında; 1. Yasin Kaya, 2. Fatih Öztürk, 3. İbrahim Solak, Büyük Bayanlar dalında; 1. Aslıhan Şahin, Büyük Bayanlar Besyo dalında; 1. Kibar Genç, 2. Emine Akalın, 3. Havva Arık oldu. Rektörlük Kupası’nın sahibi Serkan Arık ve aynı dereceyi elde eden Bilal Tokuş olurken ise kupalarını Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş verdi.

Fotoğraflar için tıklayınız