• 02 Mart 2012

Nanoteknolojinin Tıbbi Uygulamaları Konulu Program Düzenlendi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından Hastanemiz Hikmet Boran Konferans Salonu’nda Nanoteknolojinin Tıbbi Uygulamaları konulu bir program düzenlendi. Programa Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, fakülte dekanları ve öğretim üyeleri katıldı. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu'nun açış konuşmasının ardından, konuşmacı Hacettepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Nanoteknoloji ve Nanotıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gürer G. Budak Nanoteknolojinin tıbbi alanları desteklemesi konusunda bilgi vererek teknolojinin hızlı bir şekilde ilerlediğini, ilgili ilgisiz herkesin Nanoteknoloji ile ilgilendiğini söyledi. Program sonunda Rektör Dökmetaş konuşmacıya günün anısına onurluk verdi.