• 07 Ocak 2010

Sanat Müziği Sevgisini Verdikleri Konserle Gösterdiler.

Üniversitemiz  de  Hobi  geliştirme  kursları  devam  ederken, öğrencilerimiz  aldıkları  kursların  çalışmalarını  verdikleri  konserlerle devam ettiriyor. Türk  Sanat  Müziği  dersleri  de  alan  öğrenciler, Konserde  seslendirdikleri  eserlerle   kurstaki  başarıları  sergilemiş oldular.  Sağlık  Kültür  ve  Spor  Daire  Başkanlığının  organizeleri  ile,  her  gün  bir  etkinliğin  oluştuğu  Kültür  Merkezinde  gerçekleşen Konsere, Sağlık  Kültür  ve  Spor  Daire  Başkanı  Gülderen  Bostancı, Öğretim üyeleri  ve  çok  sayıda  öğrenci  katıldı. Şef  Mithat  Zencir yönetiminde  başlayan  Konserde  öğrencilerimiz, Türk  Sanat  Müziğinin  unutulmaz  eserlerini  seslendirerek  unutulmaz  bir  akşam yaşattılar. Koro'nun  seslendirdiği  eserlerle  birlikte  sahneye  çıkan  öğrencilerimiz, tek  kişi  olarak  çıktıkları  sahnede  heyecanlarını yenmeyi  başardılar.

Ocak