• 21 Şubat 2012

İl Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar Rektör Dökmetaş'ı Ziyaret Etti

İl Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş'ı makamında ziyaret etti. Üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Müdür Akpınar, Sivas'taki eğitim kurumlarının elde ettiği başarıları anlattı. Eğitimin kalitesinin hissedilir derecede arttığını ifade eden Akpınar, Üniversitemizle iş birliğinin artırılması gerektiğini söyleyerek Eğitim Fakültemizle birlikte ortak çalışmalar yapıldığını ve bundan sonra da devam edeceğinin altını çizdi. Rektör Dökmetaş Müdür Akpınar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yakın zamanda yapılan konferansın Sivas'taki eğitime faydalar getireceğine inandığını vurguladı. Eğitim kurumlarının insan yetiştirmede geleceğe yön veren en önemli kurumlardan biri olduğuna dikkat çeken Rektör Prof. Dökmetaş Cumhuriyet Üniversitesi'nin eğitime desteğinin artarak devam edeceğini söyledi. Rektör Dökmetaş, Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar'a çalışmalarında başarılar diledi.

Şubat